Ασφαλής χρήση των μεγάλων αναμικτών

January 30, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ασφαλής χρήση των μεγάλων αναμικτών

1. Ο αναμίκτης πρέπει να τοποθετηθεί σε μια επίπεδη θέση, και οι μπροστινό και πίσω μέρος τον άξονες πρέπει να γεμιστούν με το τετραγωνικό ξύλο για να κρατήσουν τις ρόδες υπερυψωμένες, ώστε να αποφύγουν κατά έναρξη.

2. Ο αναμίκτης πρέπει να εξοπλιστεί με τη δευτεροβάθμια προστασία διαρροής. Αφότου ανοίγεται η δύναμη πρίν πηγαίνει να εργαστεί, πρέπει να επιθεωρηθεί προσεκτικά. Μπορεί μόνο να χρησιμοποιηθεί μετά από να περάσει την κενή δοκιμή αυτοκινήτων. Κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής λειτουργίας, πρέπει να ελεγχθεί εάν η ταχύτητα του τυμπάνου μίξης είναι κατάλληλη. Υπό κανονικές συνθήκες, η ταχύτητα του κενού οχήματος (μετά από να φορτώσει) είναι ελαφρώς γρηγορότερη από 2~3 στροφές. Εάν υπάρχει μια μεγάλη διαφορά, η αναλογία της κινούμενης ρόδας στη ρόδα μετάδοσης πρέπει να ρυθμιστεί.

3. Η κατεύθυνση της περιστροφής του τυμπάνου μίξης πρέπει να είναι σύμφωνα με την κατεύθυνση που υποδεικνύεται από το βέλος. Εάν δεν είναι αληθινό, η καλωδίωση μηχανών πρέπει να διορθωθεί.

4. Ο έλεγχος εάν ο συμπλέκτης και το φρένο μετάδοσης είναι εύκαμπτοι και αξιόπιστος, εάν το σχοινί καλωδίων είναι χαλασμένο, εάν η τροχαλία διαδρομής είναι καλός, να περιβάλει είναι ανεμπόδιστος και η λίπανση κάθε μέρους.

5. Μετά από να αρχίσει τη μηχανή, δώστε πάντα προσοχή εάν η λειτουργία των συστατικών του αναμίκτη είναι κανονική. Κατά τη διακοπή, ελέγξτε πάντα εάν οι λεπίδες αναμικτών κάμπτονται και οι βίδες χτυπιούνται κάτω ή χαλαρός. Αναμίκτης

6. Όταν το σκυρόδεμα ταράσσεται ή αναμένεται για να σταματήσει για περισσότερο από 1h, εκτός από την παραμονή υλική, η πέτρα και το νερό χύνονται στο βαρέλι, και τη μηχανή γυρίζουν και το κονίαμα που κολλιέται στο βαρέλι πλένεται έξω και απαλλάσσεται εντελώς. Δεν πρέπει να υπάρξει κανένα νερό στο βαρέλι για να αποτρέψει το βαρέλι και τις λεπίδες από την οξύδωση. Συγχρόνως, η τέφρα που συσσωρεύεται μηχανή έξω από το τύμπανο μίξης πρέπει να καθαριστεί για να κρατήσει την καθαρή και σε καλή κατάσταση.

7. Μετά από την εργασία και όταν δεν είναι η μηχανή σε λειτουργία, τη δύναμη πρέπει να κοπεί και το κιβώτιο διακοπτών πρέπει να κλειδωθεί για να εξασφαλίσει ασφάλεια.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Miss. Wendy Chen
Τηλ.: : +8613812992838
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)