HDPE πλυντηρίων ανακύκλωσης 3000 kg/hr πλαστικό LDPE
1 σύνολο
MOQ
Negotiable
τιμή
large.img.alt
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: YILI
Πιστοποίηση: CE ISO
Αριθμό μοντέλου: 300 - 1500
Υψηλό φως:

Πλαστικό πλυντήριο ανακύκλωσης 3000 Kg/Hr

,

LDPE πλαστικό πλυντήριο ανακύκλωσης

,

HDPE πλυντήριο πλαστικών ταινιών

Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία ταινιών
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 30 σύνολα το μήνα
Προδιαγραφές
Εφαρμογή: Ανακυκλώνοντας και πλένοντας γραμμή μπουκαλιών της PET
Πλαστικός τύπος: PP/PE, HDPE ΤΗΣ PET PE PP LDPE
Τάση: 380V 50HZ ή προσαρμοσμένος
Όνομα προϊόντων: Τιμές το /waste μηχανών θραυστήρων μπουκαλιών της Pet που ανακυκλώνουν τις εγκαταστάσεις/το πλαστικό
Μέγιστη παραγωγική ικανότητα (kg/h): 5000
Βασικά σημεία πώλησης: Χαμηλό κόστος συντήρησης
Περιγραφή προϊόντων

Ανακυκλώνοντας και πλένοντας γραμμή μπουκαλιών της PET

Η ανακυκλώνοντας αποβλήτων σκληρός πλαστικός και πλένοντας γραμμή που παράγεται από YILI τα μηχανήματα μπορεί να επεξεργαστεί το διάφορο είδος σκληρού πλαστικού υλικού, όπως το PE ή τα μπουκάλια PP, οι δεξαμενές IBC, οι σωλήνες, τα κομμάτια, οι νιφάδες, οι κανάτες, οι φραγμοί, το επικεφαλής υλικό κύβων, κ.λπ. Ολόκληρη η γραμμή παραγωγής περιλαμβάνει τον καταστροφέα εγγράφων, το θραυστήρα, το πλυντήριο frication, την επιπλέουσα δεξαμενή, το φυγοκεντρικό στεγνωτήρα, κ.λπ., οι οποίοι έχουν την ικανότητα από 300 έως 5000 kg/hr. Η σκληρή πλαστική γραμμή πλύσης μας μπορεί να βεβαιώσει μια ακριβή και αποδοτική απολύμανση των πλαστικών αποβλήτων και με το κρύο και καυτό σύστημα πλύσης, υιοθετώντας τις αποδοτικότερες τεχνολογίες ανακύκλωσης. Τα τελικά προϊόντα μετά από την πλύση μπορούν να φθάσουν πολύ σε υψηλό - η ποιότητα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ή να συνδυαστεί με άλλα υλικά επανεπεξεργάζεται.

 

Η ανακυκλώνοντας και πλένοντας γραμμή μπουκαλιών YILI PET είναι η πλήρης λύση σας για τη μετατροπή των βρώμικων δεμάτων των μπουκαλιών της PET σε καθαρές νιφάδες της PET, οι οποίες είναι έτοιμες για τη χρήση στην παραγωγή των μη συνεχών ινών πολυεστέρα ή της περαιτέρω επεξεργασίας στους πλαστικούς κόκκους μέσω pelletizing. Προσφέρουμε την τυποποιημένη γραμμή πλύσης μπουκαλιών της PET με τις ικανότητες από 500kg/h μέχρι 3000kg/h. Κάνουμε επίσης τις πελάτης-γίνοντες πλένοντας γραμμές με τις υψηλότερες ικανότητες.

Ολόκληρη η PET που πλένει τη γραμμή είναι πλήρως αυτόματη. Κάθε ένας που συναρμολογείται της βασικής σημαντικής μηχανής συνδέεται ο ένας με τον άλλον με το φορτωτή βιδών ή το μεταφορέα ζωνών. Ολόκληρη η γραμμή πλύσης που ελέγχεται από το γενικό γραφείο ελέγχου.

Τεχνική προδιαγραφή

 

Πρότυπο Ικανότητα (kg/hr) Δύναμη εγκατεστημένη (KW) Εργατικό δυναμικό
QX500 500 150 4-5
QX1000 1000 280 5-6
QX2000 2000 400 6-8
QX3000 3000 650 10-12
QX5000 5000 900 15-20


 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα & πλεονεκτήματα τεχνολογίας

  • «Όλος--μια» λύση στη PET που ανακυκλώνει τις εγκαταστάσεις

  • Συνεχής καυτή δεξαμενή πλύσης αντί του τύπου batch καυτής δεξαμενής πλύσης

  • Μεγάλη περιεκτικότητα του θραυστήρα με τα μαχαίρια κραμάτων, χαμηλής συχνότητας για το ακόνισμα μαχαιριών

  • Η ειδική σχεδιασμένη αέρας-ταξινομώντας μηχανή, εξασφαλίζει αγνότητα των τελικών νιφάδων

  • Εύκολη συντήρηση, μικρή κατανάλωση ενέργειας, μακροχρόνια διάρκεια ζωής

Διαδικασία εργασίας

Διαδικασία τεχνολογίας

 

Μηχανή Debaler

Πολλές φορές, τα μπουκάλια της PET έρχονται στα δέματα, όλα τα μπουκάλια συμπιέζονται και δένονται με τα καλώδια μετάλλων. Η μηχανή debaler χρησιμοποιείται για να ανοίξει το δέμα της PET και να χαλαρώσει τα μπουκάλια της PET, να τους αφήσουν να πάνε ομαλά στο επόμενο βήμα της μηχανής.

Trommel διαχωριστής

Ο trammel διαχωριστής είναι η προκαταρκτική ταξινομώντας μηχανή για τα μπουκάλια της PET χαλαρά, μέσω αυτής της μηχανής, πολλά dirties και καλύμματα που έρχονται μαζί με τα μπουκάλια της PET θα αφαιρεθούν.

Διαχωριστής ετικετών

Μετά από τα μπουκάλια της PET που περνούν το trammel διαχωριστή, θα έρθει στο διαχωριστή ετικετών να αφαιρέσει τα καλύμματα και τις ετικέτες των μπουκαλιών της PET. Ο διαχωριστής ετικετών της PET μας σχεδιάζεται ειδικά με 2000 κομμάτια των μικρών ξύνοντας μαχαιριών, τα οποία μπορούν να αφαιρέσουν τις ετικέτες μπουκαλιών της PET περισσότερο από 98%

Υγροί Granulator/θραυστήρας

Ο θραυστήρας χρησιμοποιείται για να συντρίψει τα μπουκάλια της PET στα μικρά κομμάτια. Κανονικά το μέγεθος πλέγματος για τις νιφάδες της PET είναι 12mm 18mm, κάνουμε σύμφωνα με την απαίτηση των πελατών. Ο θραυστήρας εγκαθίσταται με τα σκληρός-αναμιγμένα συντετριμμένα μαχαίρια, τα οποία μπορούν να αντέξουν τη μακροπρόθεσμη συντριβή της PET.

Καυτή δεξαμενή πλύσης

Η καυτή δεξαμενή πλύσης στη PET που πλένει τη γραμμή πρόκειται να αφαιρέσει τους δύσκολους μολυσματικούς παράγοντες στις νιφάδες μπουκαλιών της PET, όπως η κόλλα, το λίπος/το πετρέλαιο και μερικά άλλα περισσεύματα. Η καυτή δεξαμενή πλύσης μας είναι χωρισμένη με δέκα μικρές αίθουσες πλύσης, οι οποίες θα αφήσουν πρώτος-μέσα τον υλικό αρχικά να βγεί, έτσι ώστε ολόκληρο το σύστημα λειτουργεί συνεχώς, όχι όπως τον παραδοσιακό τύπο που λειτουργεί τη batch από τη batch.

Πλυντήριο τριβής υψηλής ταχύτητας

Το πλυντήριο frication υψηλής ταχύτητας πρόκειται να αφαιρέσει τα dirties στην επιφάνεια της νιφάδας της PET με το frication υψηλής ταχύτητας και το πλύσιμο με ψεκασμό κρύου νερού.

Επιπλέουσα δεξαμενή

Η μεγάλη επιπλέουσα δεξαμενή πρόκειται να χωρίσει το υλικό επιπλεόντων σωμάτων από τις νιφάδες της PET, όπως τα καλύμματα PE PP, ετικέτες. Όλες οι νιφάδες της PET θα βυθίσουν και θα ληφθούν έξω στο τέλος της επιπλέουσας δεξαμενής μέσω του φορτωτή βιδών.

Φυγοκεντρικός στεγνωτήρας

Ο στεγνωτήρας χρησιμοποιεί τη φυγόκεντρο ή η δύναμη «περιστροφής» για να αφαιρέσει μια μερίδα του νερού από τη PET ξεφλουδίζει. Μπορεί να αφαιρέσει περισσότερο από 99% του νερού από τις νιφάδες της PET.

Ταξινομώντας μηχανή αέρα

Η τριφασική ταξινομώντας μηχανή αέρα είναι το τελικό βήμα για να αφαιρέσει τις ετικέτες από τις νιφάδες της PET. Οι νιφάδες της PET θα πάνε στην τελική δεξαμενή αποθήκευσης, και οι ετικέτες θα συλλεχθούν από ένα άλλο σιλό.

Εικόνες για ολόκληρη τη γραμμή

 
 
Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Hua Dong
Τηλ.: : 15150228333
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)